Valtuutettu sähkötarkastaja LK-Sähkö Oy palvelee Turun alueella

Valtuutettuna sähkötarkastajana Leo Kallio toteuttaa sähkölaitteistojen haltijoiden tilaamat määräaikaistarkastukset ja sähköurakoitsijoiden tilaamat varmennustarkastukset Turun ja tarvittaessa koko Suomen alueella. Asiakkaina ovat erilaiset toimijat, joiden hallinnoimille kiinteistöille tai sähköistyskohteille on säädetty tarkastusvelvoite sähköturvallisuuslaissa.


Vapaaehtoisia tarkastuksia tilaavat isännöitsijät, taloyhtiöt ja kotitaloudet halutessaan varmistaa sähköasennusten turvallisuuden ja säädöstenmukaisuuden. Kyseessä voi olla myös kiinteistökaupan tai suoritettujen sähköasennusten jälkitilanne, jossa on havaittu mahdollisia riskejä, jotka halutaan selvittää korjausvastuineen puolueettomalla sähkötarkastuksella.

Ota yhteyttä!

Palvelut

  • Määräaikaistarkastukset
  • Varmennustarkastukset
  • Muut turvallisuus- ja kuntotarkastukset
  • Asiantuntijalausunnot
  • Suunnittelu- ja toimenpide-ehdotukset kustannusarvioineen
  • Lämpökuvaus joko määräaikaistarkastuksen yhteydessä osana tarkastusmenettelyä tai raportiksi dokumentoituna (ST 53.62 ja FLIR Tools -ohjelmiston mukaisesti)

Kustannukset

Sähkötarkastusten kustannukset vaihtelevat kohteen laajuuden mukaan. Toteutan tarkastuksen joko laskutyönä tai kiinteään hintaan. Jos haluat tietää tarkemmin kiinteistösi tarkastuskustannuksista, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Soita ja kysy lisätietoa palveluista!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.